loading

8. 3. 2022

GOSTILNA IN PIZZERIJA ŠKRIBAN

Gostilna in pizzerija Škriban

V centru Starega trga pri Ložu, tik ob Kulturnem domu, najdete Gostilno in pizzerijo Škriban. Ponudba obsega poleg pestrega izbora pizz, jedi po naročilu, malic in sladic, še hišne specialitete z okusom po Notranjski.

Hišne specialitete so dimljena postrv z ajdovo kašo, flambiran srnin file z domačimi sirovimi štruklji, domača gobova juha, divjačinska pašteta, divjačinski golaž. Večina zelenjave, ki jo postrežejo gostom, je pridelane na domačem vrtu ali kupljene pri okoliških kmetih. Postrežejo vam lahko z jurčki na žaru, jedmi  iz špargljev, regratom v solati in podobno. Nudijo tudi domači sladoled, pripravljen v lokalu.

Gostilna sprejme do 60 oseb. Poleti na letnem vrtu še dodatno 40 oseb. Pripravljajo tudi pogostitve za organizirane skupine in različna praznovanja. Če si želite posebne ponudbe, prilagojene Vašim željam in potrebam, pokličite za rezervacijo. Za večje skupine je obvezna predhodna najava.

Odprto vse dni v tednu od 7.00 do 23.00 ure. Ob sobotah in nedeljah kuhinja obratuje od 12.00 do 22.00 ure, ostale dni pa od 9.00 do 22.00 ure.

Naslov:
Cesta Notranjskega odreda 17
1386 Stari trg pri Ložu

Telefonska št.:
+386 1 7057 090

 

ACENTA

This author does not have a description.

Widgets